יום ראשון, 2 באוקטובר 2011

כרוב אדום מאודה עם תפוחי עץ

1 כרוב אדום בינוני פרוס לרצועות דקיקות
1-2 תפוח עץ גרנד חתוכים לפלחים
1 בצל גדול פרוס
1/2 כוס יין לבן חצי יבש
מלח, סוכר, פלפל לפי טעם
מיץ לימון לפי טעם
כף רוטב סוייה
שמן זית לטיגון


מטגנים את הבצל עד שמתרכך,מוסיפים את הכרוב,כשמתרכך מעט מוסיפים את תפוחי העץ, מיץ לימון, יין ותבלינים.

ממשיכים לבשל על אש קטנה עד אשר הכרוב מוכן ורך מאד, בערך 1-1.5 שעה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה