להשרות מספר שעות 2 כוסות אורז תערובת פרא +אדום
לסנן
בווק
שמן זית
2 מקלות קינמון
5 זרעי הל
גינגר
6 שיני שום כתוש
להסיף את האורז המסונן
לטגן את הפרגיות בווק נפרד
להוסיף את הפרגיות לאורז
להוסיף 3 כוסות מים
כוס יין לבן
2 כפות סילן או דבש
מלח פלפל
להביא לרתיחה
לכסות ולבשל על אש קטנה
לסנן
בווק
שמן זית
2 מקלות קינמון
5 זרעי הל
גינגר
6 שיני שום כתוש
להסיף את האורז המסונן
לטגן את הפרגיות בווק נפרד
להוסיף את הפרגיות לאורז
להוסיף 3 כוסות מים
כוס יין לבן
2 כפות סילן או דבש
מלח פלפל
להביא לרתיחה
לכסות ולבשל על אש קטנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה