מצרכים ל-1 קילו ממרח
(יוצא המון, אז אפשר לחתוך בחצי את הכמות)
2 בצל גדול קצוצים דק דק
2 קישוא בינוני מגוררים על פומפיה ומסוננים ממים עודפים
1 כוס עדשים שחורות מבושלות במים ומלח עד לריכוך
100 גרם אגוזי מלך
מלח
פלפל
2 בצל גדול קצוצים דק דק
2 קישוא בינוני מגוררים על פומפיה ומסוננים ממים עודפים
1 כוס עדשים שחורות מבושלות במים ומלח עד לריכוך
100 גרם אגוזי מלך
מלח
פלפל
אופן ההכנה
את הבצל הקצוץ מטגנים בשמן על מחבת, עד שהוא הופך שקוף ומשחים מעט.
מוסיפים למחבת את הקישואים המגוררים ומערבבים עוד כדקה.
בקערה מערבבים את הבצל והקישוא יחד עם כוס העדשים המבושלות, טועמים ומתקנים טעמים בעזרת מלח ופלפל.
מכניסים את תוכן הקערה למעבד מזון יחד עם האגוזים וטוחנים עד למרקם הרצוי.
מאחסנים בקופסא ומניחים במקרר. להגיש קר.
יכול להחזיק עד שבוע במקרר בקופסא אטומה.
מוסיפים למחבת את הקישואים המגוררים ומערבבים עוד כדקה.
בקערה מערבבים את הבצל והקישוא יחד עם כוס העדשים המבושלות, טועמים ומתקנים טעמים בעזרת מלח ופלפל.
מכניסים את תוכן הקערה למעבד מזון יחד עם האגוזים וטוחנים עד למרקם הרצוי.
מאחסנים בקופסא ומניחים במקרר. להגיש קר.
יכול להחזיק עד שבוע במקרר בקופסא אטומה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה