יום שישי, 19 בנובמבר 2010

תפוחי אדמה ובטטות בשמנת מתוקה

תפוחי אדמה
בטטות
מיכל שמנת מתוקה
מלח
פלפל
חמאה

אופן ההכנה
לשמן תבנית במעט חמאה
לסדר שכבה של פרוסות תפוחי אדמה קלופים
ופרוסות של בטטות בעובי של כחצי ס"מ

לערבב בקערה שמנת מתוקה עם כף מלח ופלפל שחור גרוס גס
לפזר את הממנת על פרוסות תפוחי האדמה והבטטות
אפשר לסדר שכבה נוספת ועליה לפזר את השמנת
לחתוך קוביות קטנות של חמאה ולפזר מעל
לכסות בנייר כסף
לאפות בתנור בחום 180 כשעה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה