2 חצילים לא גדולים ולא שמנים
לפרוס לפרוסות עבות ולחצות אותן (לא עד הסוף)
1/2 ק"ג בשר טחון
פטרוזליה
נענע
מעט קנמון
כמון בנדיבוצ
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
מלח
פלפל שחור
לא צריך ביצה
אפשר להוסיף גזר מגורד
פרסה מרוסקת
ליצור כדור ולדחוף בין פרוסות החציל
לטבול בקמח
ביצה
פרורי לחם
לטגן
במחבט
שום
רסק עגבניות
עגבניות טריות קלופות וחתוכות
מלח
פלפל
פלפל חריף
צילי חריף
לטגן בשמן
כמון
פפריקה
להוסיף מים עד מעל החצילים
על אש קטנה 20 דקות
בהגשה לפזר קוסברה
לפרוס לפרוסות עבות ולחצות אותן (לא עד הסוף)
1/2 ק"ג בשר טחון
פטרוזליה
נענע
מעט קנמון
כמון בנדיבוצ
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
מלח
פלפל שחור
לא צריך ביצה
אפשר להוסיף גזר מגורד
פרסה מרוסקת
ליצור כדור ולדחוף בין פרוסות החציל
לטבול בקמח
ביצה
פרורי לחם
לטגן
במחבט
שום
רסק עגבניות
עגבניות טריות קלופות וחתוכות
מלח
פלפל
פלפל חריף
צילי חריף
לטגן בשמן
כמון
פפריקה
להוסיף מים עד מעל החצילים
על אש קטנה 20 דקות
בהגשה לפזר קוסברה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה