8 עגבניות
לחתוך מיכסה
לרוקן
למילוי
1 כוס בורגול עבה
מיץ מהעגבניות
לחתוך את תוך העגבניות
1 רסק עגבניות קטן
שיני שום
מעט שמן זית
מלח
פלפל
כורכום
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
פטרוזיליה
למלא את העגבניות
לכסות במכסה
לסדר בסיר שטוח
להוסיף מעט מים רוטחים עם מלח ופלפל
המים רק בתחתית
לכסות את הסיר
להביא לרתיחה
לבשל על אש קטנה הרבה זמן
לחתוך מיכסה
לרוקן
למילוי
1 כוס בורגול עבה
מיץ מהעגבניות
לחתוך את תוך העגבניות
1 רסק עגבניות קטן
שיני שום
מעט שמן זית
מלח
פלפל
כורכום
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
פטרוזיליה
למלא את העגבניות
לכסות במכסה
לסדר בסיר שטוח
להוסיף מעט מים רוטחים עם מלח ופלפל
המים רק בתחתית
לכסות את הסיר
להביא לרתיחה
לבשל על אש קטנה הרבה זמן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה