החומרים:
500 גר' גבינה לבנה 5% או 9%
1 שמנת רגילה
2 סוכר וניל
1.5 כוסות סוכר
6 ביצים מופרדות
5 כפות קמח
לציפוי :
2 שמנת + 2 סוכר וניל
ההכנה:
+ מקציפים את החלבונים עם חצי כמות הסוכר לקצף רך אך יציב
+ מערבבים את הגבינה השמנת הסוכר הנותר סוכר הוניל והחלמונים היטב
לקבלת תערובת אחידה.
= מוסיפים את הקמח מערבבים היטב עד שאין גושים.
+ מוסיפים את הקצף בתנועות
עטיפה.
+ יוצקים לתבנית עגולה מספר 26 או תבנית מרובעת 20X20 ס"מ.
+ מחממים תנור ל220 מעלות.
כאשר התנור חם מורידים ל160 מעלות .
את התבנית להניח בתוך תבנית עם מיים
+ אופים את העוגה 50 דקות. משאירים להתקררות חצי שעה לפחות
+ אופציה לציפוי . מערבבים את השמנת עם סוכר הווניל . אחרי 45 דקות
מורחים את הציפוי אופים עוד 5 דקות ומשאירים בתנור 1/2 שעה .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה