- 100 מ"ל חלב
- 100 מ"ל שמנת מתוקה
- 300 גרם חמאה
- 400 גרם שוקולד מריר לפחות 60% מוצקי קקאו
- 6 ביצים
- 80 גרם סוכר
- 100 גרם קמח מנופה
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מביאים לרתיחה בסיר את החלב, השמנת והחמאה.
2. ממיסים בבן מארי או במיקרוגל את השוקולד.
3. מאחדים את השוקולד עם תערובת החלב.
4. מקציפים במיקסר עם מטרפה את הביצים עם הסוכר ומוסיפים בעדינות את תערובת השוקולד. מקפלים לתוך התערובת את הקמח.
5. משמנים ומקמחים תבניות אלומיניום אישיות ומוזגים לתוכם את התערובת.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות 3 דקות ומורידים את הטמפ' ל-160 מעלות לאפייה של עוד 6-7 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה